Noe du vil fortelle?

Kjære venner.
Takk for at du besøker hjemmesiden vår. Vi vil veldig gjerne at du gir oss respons på siden. Har du noe å fortelle? Eller har du kanskje lyst til å dele din favorittoppskrift med oss?

E-post 6. apr, 2010

sigve lauvaas

Hei, til begge to. Takk for en flott heimeside.
Det gav litt gnist å lese. Også jeg er interessert
i natur, stillhet, dikt, slekt og mye mer. Skulle
bare hatt litt drahjelp å få til en virkelig heimeside.......Jeg tar gjerne imot tips. Hilsen sigve lauvaas

E-post 6. apr, 2010

sigve lauvaas

Hei, til begge to. Takk for en flott heimeside.
Det gav litt gnist å lese. Også jeg er interessert
i natur, stillhet, dikt, slekt og mye mer. Skulle
bare hatt litt drahjelp å få til en virkelig heimeside.......Jeg tar gjerne imot tips. Hilsen sigve lauvaas

E-post 10. mar, 2010

Inger Jorunn Andreassen

Vi er mange som er etterkommere av de gamle steinhoggere i Haldendistriktet. Vi har felles aner fra Gesäter i Dalsland. Morsomt ! Jeg har drevet med bl.a. slektshistorie siden 1981. Hilsen Inger Jorunn som ikke har hj.sideadresse, men finnes på Facebook.

E-post Nettside 9. mar, 2010

Margit Sofie Løften

Flott å se hjemmesiden du har laget. Her ligger det nok mye arbeid, men også hygge bak framstillinga.

E-post Nettside 24. feb, 2010

Berit Monn-Iversen

Hei
Jeg kom over disse sidene da jeg for tiden forsker i glassblåser slekter til min mann. Jeg har drevet med slektsforskning i mange år. Nå leter jeg etter slektene i Nøstetangen og Hurdal,slektene Kith, Filion og Dischler. Jeg synes disse sidene er veldig bra. Selv arbeider jeg som hudpleier og har en 123.hjemmeside, se link. Jeg kommer ganske sikkert tilbake!

Ps. Til sommeren skal jeg ta en tur til Glasshytten Nøstetangen. http://www.nostetangen.no/html_sider/n23_glasshytten.html

Hilsen Berit
ancestry.com

E-post Nettside 31. jan, 2010

Anne Lise

Kjære dere!
Jeg har kost meg på siden deres igjen. Så spennende med en så alsidig side. Jeg har i kveld blitt veldig betatt av diktet: Ukjente landskaper og ditt dikt Marit; De. Så enig i det du skriver i diktet og forordet. Vi må se hverandre som unike mennesker - ikke sette hverandre i båser.
Ønsker dere alt godtpå turer og alt dere har fore. Varme og lys fra Anne LIse

E-post Nettside 28. nov, 2009

Anne Lise

Kjære dere!
Takk for titten i hjemmesiden deres. Så spennnede og slekt og natur- dikt og mye mer. Jeg er veldig glad i Børli og Halldis Moren Vesaas - deres diktning. Du skriver så fint og livsnært selv også.Det er ekthet og dybde i dem.Jeg bor i Oslo selv så det er gjennkjennende å lese om deres turer i marka osv. Sender dere varme og gode tanker i adventstiden. Ta godt vare på dere selv.
Anne Lise

E-post 22. nov, 2009

Merethe Berge

Hei Marit, må bare få kommentere hjemmesiden din. Du har gjort en fantastisk jobb. Får en nesten til å bli misunnelig. Veldig spennende :-) klem

E-post 14. nov, 2009

Øystein

Hei!

Ros for flott hjemmeside!

Spesielt var det spennende å lese om glassblåserne, for her har jeg selv "tjukke slekta".

Men jeg trenger din hjelp til en oppklaring om barna til Baltzer Jacob Wentzel. Du skriver at han hadde 7 barn, og det er sikkert riktig. Men er det riktig at to av dem het Frantz Baltzer?? Hadde de liten fantasi, eller er forklaringen at én døde og at et "nytt" barn fikk samme navn? Har du evt fødselsår for alle 7?

Svar gjerne til min e-post adresse. Og er du interessert, skal du "få" hele slekta mi når jeg bare har fått hektet alle på riktig knagg!

Takker på forhånd, håper du kan hjelpe!

Hilsen Øystein

E-post 30. aug, 2009

Sol og Asbj

Ivrige geocachere siden 5. sept i fjor.
Bor i Arvika, pensjonister. Har hatt et par kontakter med sønnen din. Fint at det blir lagt ut flere cacher i Arvikaområdet. Vi kommer med 3 til i midten av september. Må vente til tinas er tilbake fra ferie:)

E-post Nettside 17. aug, 2009

Anne

Hei!
Takk for at dere besøkte min hjemmeside! Hyggelig med en koselig hilsen. Jeg har tidligere malt porselen, laget og malt på trolldeig, og jeg har hatt litt maling på Høgskolen i Oslo. Det har også blitt noen kurs, og jeg er medlem av Kolbotn malerklubb. Der kan jeg hver uke male sammen med andre som har malt i mange år. Det gir meg både inspirajson og motivasjon. Fra fredag 21. august til onsdag 26. august skal jeg ha fire av mine bilder utstilt i Kolben på Kolbotn. På søndag skal jeg på aktkurs. Det er mange muligheter, så det er bare å stå på.

E-post Nettside 12. aug, 2009

Anne Lise

Kjære dere!
Tusen takk for titten i deres spennnende hjemmeside. Jeg blir imponert over folk som har så bredt interessefelt som dere. Jeg likte diktet veldig godt. Dere må gjerne titte inn i min hjemmeside. Varem og lys på deres livsvei - livsreise videre fra Anne Lise

E-post 9. aug, 2009

Sol og Asbj

Hei kom inn på hjemmesiden deres da jeg vet du er geocacher og har tatt mange i Arvikaområdet senest Fågelmannen, gratulerer, den var vanskelig, men grei når vi fikk et ekstra tips fra sønnen din.
Så også dere på vanntårn på Rotnes, da jeg så litt på cacher i Rotnesområdet.
hilsen Asbj

E-post Nettside 15. jul, 2009

marte

hei farmor enderlig skriver jeg til deg. gleder meg til torsdag.

E-post Nettside 6. jul, 2009

Anne Marie Mørck Larsen

Hei Marit takk for sist
Denne hjemmesiden deres er veldig fin. Dere er flinke for ikke å si super flinke Anne

Nyeste kommentarer

24.08 | 13:47

Takk for fin skildring - hadde selv forfedre på Heksebeget i Sørum for 200 år siden som omsider flyttet til Skedsmo og neste generasjon inn til hovedstaden

17.06 | 15:53

Hei, jeg kom over denne siden da jeg fikk en melding via Myheritage. Kari Rigmor Mørch-Jenssen var tanta mi, gift med Henry som var eldste bror til min mor. Hilsen Inge Aasheim

25.10 | 05:20

generate

12.10 | 10:44

Specialist

Del denne siden