Noe du vil fortelle?

Kjære venner.
Takk for at du besøker hjemmesiden vår. Vi vil veldig gjerne at du gir oss respons på siden. Har du noe å fortelle? Eller har du kanskje lyst til å dele din favorittoppskrift med oss?

E-post Nettside 10. jun, 2009

Magne Dalen Hjemmen

Hei, jeg eier i dag kapellbråten og lurte på om det finnes noen bilder av eiendommen

E-post 4. jun, 2009

Anne Paulsen

Hei !
Denne siden din er veldig bra.
Vi er også i slekt.
Min oldemor er også Regine, og min farfar var Karl Eugen Paulsen. Min far het Kåre Eugen Paulsen.

Hilsen Anne

E-post 26. mai, 2009

frank pedersen

hei marit. gøy å se at du har fått opp en sånn fin hjemmeside. veldig gøy å lese om våre forfedre. håper dere har det fint. det har vi her i engelsviken.
kjærlig hilsen din fetter frank

E-post 3. mai, 2009

Liv Thorkildsen

Hei Marit og Odd.
Dette er første gang jeg ser en hjemmeside og jeg er meget imponert. Det er selvfølgelig ekstra gøy iom at vi kjenner hverandre via Lilloseter og den flotte Lillomarka vi har i nærheten:-) Kommer det et scrappebilde her snart? 1000takk for titten.
Vi ses i skogen!
Hilsen Liv

E-post 20. mar, 2009

Titti Bjerkelund

Hei Marit.
Jeg er virkelig imponert ! Du har gjort en kjempe jobb.
Skal spørre Egil og Kjell om de har noen bilder, som jeg kan sende deg.

Hils til dine.

Vennlig hilsen

Titti Bjerkelund

E-post Nettside 8. mar, 2009

Gunnar Hernes

Hei.
Jeg er virkelig imponert over hjemmesiden ! Her er det masse info og bilder som det er verdt å ta vare på. Et eksempel til etterfølgelse. Gratulerer !
Mvh. Gunnar

E-post 26. feb, 2009

Lillian Evensen

Gud, så takknemlig jeg er for ditt flotte og store arbeid med granskinga ved slekta vår !! Takker og bukker !! Herlig og flott presentasjon !! I tilegg har har du masse annet om dere selv, som lar oss bli kjent med dere også. Hils Onkel, Mona og Knut !
Klemmer i fleng

E-post Nettside 21. feb, 2009

Lis

Kære fremmede.
Spændende at se jeres hjemmeside, den er blevet anbefalet af Nina Evnsen ( min svigerdatter ) Jeg laver også selv en hjemmeside så jeg ved det er dejligt at få response.
Lis Larsen fra Danmark

E-post 21. feb, 2009

nina evensen

hei på dere. hjemme side var kjempe fin, jeg tenker på hvor meget arbeide det ligger i den, med henblikk på slekten, var litt vemodig å se, da man kommer til de man kjente en gang....ja' slektens gang . thomas eller petter's barn? det har jeg ikke sett, den var kjempe bra klem nina

Nyeste kommentarer

24.08 | 13:47

Takk for fin skildring - hadde selv forfedre på Heksebeget i Sørum for 200 år siden som omsider flyttet til Skedsmo og neste generasjon inn til hovedstaden

17.06 | 15:53

Hei, jeg kom over denne siden da jeg fikk en melding via Myheritage. Kari Rigmor Mørch-Jenssen var tanta mi, gift med Henry som var eldste bror til min mor. Hilsen Inge Aasheim

25.10 | 05:20

generate

12.10 | 10:44

Specialist

Del denne siden